Παράνομη χρήση λογοτύπου ΕΠΛΣΚΙ PDF Εκτύπωση E-mail

EPLSKI

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στο «PEIRATIKO» αναρτήθηκε σήμερα επιστολή – καταγγελία με τίτλο «θέλουμε οι συνδικαλιστές να νοιάζονται για εμάς και όχι για την θέση του προέδρου», η οποία αν και είναι ανώνυμη φέρει το λογότυπο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο συντάξας της εν λόγω επιστολής καμία σχέση δεν έχει με την Ένωση μας και η χρήση του λογοτύπου μας έγινε παράνομα. Απορούμε με τους διαχειριστές της εν λόγω ιστοσελίδας που δημοσίευσαν την ανωτέρω ανώνυμη επιστολή, η οποία έφερε και τον λογότυπο μας, χωρίς να κάνουν το κόπο να διασταυρώσουν την αυθεντικότητα της και προβληματιζόμαστε για το αν αυτό έγινε από λάθος ή με κάποια σκοπιμότητα.

Το ανωτέρω δυσάρεστο συμβάν επιβεβαιώνει την πάγια θέση του ΔΣ της ένωσης μας να μην συμμετέχουμε στον συνδικαλισμό των social media και του διαδικτύου. Τις θέσεις μας σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό θα τις εκφράσουμε στα αρμόδια όργανα της ομοσπονδίας. Αυτός θεωρούμε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί η ενότητα και η σοβαρότητα του συνδικαλιστικού μας κινήματος και όλες οι άλλες ενέργειες που γίνονται τελευταία φέρνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Σταματελάτος Σπυρίδων, ο Γεν. Γραμματέας Αγγούριας Γεράσιμος.