Επίσκεψη Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ στο Λ/Χ Ιθάκης PDF Εκτύπωση E-mail

ΛΧ ΙΘΑΚΗΣ

Την Τετάρτη 09/09/2015 το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ιθάκης.

 Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον  Λιμενάρχη Ιθάκης Πλωτάρχη Λ.Σ. ΝΗΣΙΑΝΑΚΗ Δημήτριο και στην συνέχεια ακολούθησε συγκέντρωση και ενημέρωση του προσωπικού από τον πρόεδρο της ένωσης μας για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά ζητήματα. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το θέμα του ΤΑΛΣ ενώ εκφράστηκε η δυσαρέσκεια και  η αγωνία των συναδέλφων μας για την μη τήρηση της διαδικασίας των μεταθέσεων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας διαπιστώσαμε ότι οι συνάδελφοι μας κάνουν συνεχή προσπάθεια και σε μεγάλο βαθμό έχουν καταφέρει να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν τις ανεπαρκείς υπάρχουσες κτηριακές υποδομές, αλλά και γενικά να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τις ελλείψεις που προκύπτουν από την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις περιορισμένες Υπηρεσιακές δυνατότητες που αυτή συνεπάγεται. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για το φουσκωτό σκάφος της Ιθάκης, το οποίο με μεγάλη προσπάθεια του Λιμενάρχη και του πληρώματος του βρίσκεται σε υποδειγματική επιχειρησιακή ετοιμότητα και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αστυνόμευση των δυτικών συνόρων της χώρας μας και την πάταξη της εγκληματικότητας.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας γιατί όλα τα ανωτέρω έχουν συντελέσει στην αναγνώριση του έργου και την εξύψωση του κύρους της Υπηρεσίας μας στην τοπική κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                     ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ