ΕΓΓΡΑΦΑ
Επιστολή κ. Αντιπεριφερειάρχη Κεφ/νιας & Ιθάκης για τους Λιμενικούς Σταθμούς στην Κεφαλονιά PDF Εκτύπωση E-mail

foto kouris

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 19-09-2013

Αρ. Δελτίου 114

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή Α/ρχη προς Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου κο Βαρβιτσιώτη Μ.

Επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου κο Βαρβιτσιώτη Μ. έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κος Σ. Κουρής. Η επιστολή δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του Α/ρχη στα αιτήματα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Κεφαλληνίας & Ιθάκης. Ακολουθεί η επιστολή:

Περισσότερα...
 
Κοινωνική προσφορά της Τράπεζας Αίματος της ΕΠΛΣΚΙ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Αύγουστος 2012 11:24

trapeza

Μετά από πρόσφατη δημοσίευση επιστολής συμπολίτη μας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. με την οποία εκφράζει δημόσια αισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης για την  ανταπόκριση  στην έκκληση της οικογένειας του για αίμα, η Ένωση μας δηλώνει ότι μέσω της Τράπεζας Αίματος που διαθέτει συνεχίζει να είναι αρωγός σε κάθε δύσκολη στιγμή των συνανθρώπων μας.

Περισσότερα...
 
Ενίσχυση των Υπηρεσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ της Κεφαλονιάς ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης με επιστολή του στον Υπουργό. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2012 08:13

kourissotiris

Ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κουρής Σωτήρης  στην επιστολή του αναφέρει ότι   τίθενται σοβαρότατα ζητήματα προώθησης και διεξαγωγής διοικητικών διαδικασιών, εξυπηρέτησης πολιτών, ασφάλειας διακινούμενων επιβατών – επισκεπτών , διατήρησης της τάξεως και της αξιοπρεπούς πολιτισμικής εικόνας  της Κεφαλονιάς.

Περισσότερα...
 
Επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Κεφαλονιάς PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2012 08:32

enisxisi

Την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012 η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας – Ιθάκης έστειλε επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας. κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ Κωστή με θέμα τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ στις Υπηρεσίες της Κεφαλονιάς.

Περισσότερα...
 
Η Αντιπεριφερειάρχης για την εθελοντική δράση της ΕΠΛΣΚΙ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 16 Ιούνιος 2012 08:30
 smaragda

Η Αντιπεριφερειάρχης Περ. Ιονίων Νήσων  κ. Σμαράγδα Σαρδελή ευχαριστεί  θερμά την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας & Ιθάκης, το Υπολιμεναρχείο Ιθάκης, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ιθάκης για την πρωτοβουλία τους να οργανώσουν τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Δεξά Ιθάκης, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την μεγάλη αξία του εθελοντισμού.
Περισσότερα...
 
Προσφορά 50% έκπτωση σε αθλητικό camp του ΝΟΑ για τα παιδιά. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 09 Ιούνιος 2012 10:22

1a

Σας ενημερώνουμε ότι  ο  Ναυτικός  Όμιλος Αργοστολίου διοργανώνει αθλητικό camp για παιδιά  5 -15 ετών στις περιόδους : 18.06 -07.07, 09.07 -28.07 και 30.07 – 11.08.2012.

Περισσότερα...
 
Ο Δήμος Κεφαλονιάς ευχαριστεί την Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. για την περιβαλλοντική της δράση. PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2012 07:31

dimarhio

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ε.Κεκάτος και το Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κεφαλονιάς  με επιστολή τους στα τοπικά Μ.Μ.Ε., εξέφρασαν  τις θερμότερες ευχαριστίες τους στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Περισσότερα...
 
Οφειλές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κεφαλληνίας - Ιθάκης PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Μάιος 2012 08:28

farmacy1

Σε συνέχεια της από 20 / 03 / 2012 ανακοίνωσης μας, σύμφωνα με την οποία ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κεφαλληνίας – Ιθάκης συνεχίζει να  εκτελεί συνταγές ασφαλισμένων του ταμείου μας, το προεδρείο της Ένωσης μας  απέστειλε έγγραφο στην ΠΟΕΠΛΣ

Περισσότερα...
 
Ένας χρόνος www.eplski.gr. Στατιστικά. PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2012 07:30

statistics

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 4

lnomothesia

limeniko soma

protectworld