Ένας χρόνος www.eplski.gr. Στατιστικά. PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2012 07:30

statistics


Αφουγκραζόμενοι  τις ανάγκες   της έγκυρης  και  συνεχούς ενημέρωσης, περάσαμε από την εποχή της δια ζώσης και μέσω fax ενημέρωσης , στην σύγχρονη,  όπου ο κάθε συνάδελφος  μπορεί να ενημερώνεται άμεσα  μέσω του προσωπικού του υπολογιστή.

Έτσι στις  05 Απριλίου  2011 κάναμε το πρωτοποριακό βήμα και θέσαμε επίσημα σε λειτουργία  την ιστοσελίδα – διαδικτυακό περιοδικό της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος  Κεφαλληνίας – Ιθάκης, το  www.eplski.gr.

Το διαδικτυακό  μας  περιοδικό,   ανταποκρινόμενο πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής  της πληροφορίας και των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας,  σε συνδιασμό με την ιστοσελίδα μας στο facebook , αποτέλεσαν  το βασικό μέσο ενημέρωσης των συναδέλφων  μας και όχι μόνο, σύμφωνα με τα ετήσια  στατιστικά στοιχεία  που σας παραθέτουμε:

monthly history 2011

summary 2011

monthly history 2012

summary 2012

summary

Λαμβάνοντας υπόψη την μεγαλύτερη ιστοσελίδα στατιστικών παγκοσμίως www.alexa.com ,  το διαδικτυακό περιοδικό μας κατέχει  αξιόλογη θέση στην ενημέρωση των συναδέλφων πανελλαδικά.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία διαπιστώσαμε επίσης, ότι δημοφιλή άρθρα μας ξεπέρασαν τις 3.000 εμφανίσεις.  

alexa1


Ευχαριστούμε για την στήριξη σας και υποσχόμαστε  ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον την προσπάθεια αυτή παρ’ όλες τις αντιξοότητες και δυσκολίες που καλούμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αντιμετωπίσουμε.

            Φωκάς Διονύσης

           Πρόεδρος ΕΠΛΣΚΙ

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld