Εκπαίδευση στην αστυνομική αυτοπροστασία PDF Εκτύπωση E-mail

PA190031d

 

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφ/νιας & Ιθάκης, το Σάββατο 19/10/2013, πραγματοποίησε για τα μέλη της ημερίδα εκπαίδευσης με θέμα τα μέτρα αστυνομικής αυτοπροστασίας κατά τον έλεγχο υπόπτων ατόμων και οχημάτων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον συνάδελφο μας Σημ/ρο Λ.Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Χρήστο που προσφέρθηκε και μας παρείχε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, μεταφέροντας μας παράλληλα και μέρος της εμπειρίας του από την πολύχρονη πορεία του στα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

PA190020a

Με αφορμή την εκπαιδευτική αυτή ημερίδα και το ενδιαφέρον των συναδέλφων μας που συμμετείχαν, επαναφέρουμε το θέμα της ανάγκης για συνεχή εκπαίδευση-επιμόρφωση των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΚ.ΑΚΤ.

Δυστυχώς, για την πλειοψηφία των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. η εκπαίδευση που προσφέρεται από την Υπηρεσία μας ολοκληρώνεται με την έξοδο τους από τις αντίστοιχες παραγωγικές σχολές του σώματος. Ωστόσο, το πλήθος των γνωστικών αντικειμένων που αντιμετωπίζουμε και οι συνεχείς εξελίξεις σε αυτά, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ύπαρξη ενός προγράμματος συνεχούς επιμόρφωσης.

PA190026b

Καλούμε την ηγεσία μας να επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό και να προβεί στην κατάρτιση και υλοποίηση προγράμματος εκπαιδεύσεων, σε όλες τις βαθμίδες του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., αξιοποιώντας συναδέλφους μας με τις κατάλληλες γνώσεις, που μπορούν, εφόσον τους δοθούν κατάλληλα κίνητρα, να συνεισφέρουν στην εξύψωση του επιπέδου των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

PA190029c

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld