Παρασκευή, 10/09/2010 Πορεία Διαμαρτυρίας Δ.Ε.Θ. PDF Εκτύπωση E-mail
thess2010
Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 o πρόεδρος   και ο αντιπρόεδρος μαζί με άλλους συνάδελφους  της Ένωσης μας συμμετείχαν στην πορεία  διαμαρτυρίας στη Διεθνή ΈκθεσηςΘεσσαλονίκης.

Η πορεία διαμαρτυρίας των Αστυνομικών – Λιμενικών και Πυροσβεστών ξεκίνησε από το Λευκό Πύργο και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης όπου οι Ομοσπονδίες μας επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Υπουργείου Μακεδονίας  - Θράκης κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα μας εξέφρασαν ο πρώην Υφυπουργός κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σταύρος (Νέα Δημοκρατία), η κα. ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ Σοφία (ΚΚΕ), ο κ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Άγγελος (ΛΑ.Ο.Σ.), η κα ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ Λίτσα (ΣΥ.ΡΙΖ.Α), ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. ΤΣΟΥΓΚΑΣ Ματθαίος, ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας και ο κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Παύλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, που συμμετείχε μαζί με άλλους εν αποστρατεία συναδέλφους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Σας καλούμε σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα για να διαδηλώσουμε τις επόμενες ημέρες ακόμα πιο δυναμικά και πιο μαζικά το δίκαιο των αιτημάτων μας. Ο μόνος δρόμος για να πετύχουμε το στόχο μας, είναι ο δρόμος των μαζικών κινητοποιήσεων. Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες και οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε στο χρέος μας.  

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld