Πέμπτη, 20/07/2006.Αργοστόλι, Πορεία διαμαρτυρίας PDF Εκτύπωση E-mail
poreiaargostoli
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΕΦ/ΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η έντονη ανησυχία, η μεγάλη αγωνία και ιδιαίτερα ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις των Αστυνομικών-Λιμενικών και Πυροσβεστών όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας καθόσον έχουν περιέλθει σε δεινή θέση κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι χρόνια-δίκαια και αποδεκτά από την κοινωνία αιτήματα θεσμικού-εργασιακού και κυρίως οικονομικού περιεχομένου παραμένουν στάσιμα, μας οδηγεί σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα 20 Ιουλίου 2006 με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση διαμαρτυρίας των συνδικαλιστών ενώσεων της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού σώματος.H εκδήλωση ξεκίνησε με συγκέντρωση του προσωπικού και των τριών σωμάτων ασφαλείας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας. Ακολούθησε πορεία με πρώτο σταθμό το εργατικό κέντρο όπου έγιναν ομιλίες από τους προέδρους των τοπικών ενώσεων και τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου. Η πορεία συνεχίσθηκε με προορισμό την Νομαρχία όπου επιδόθηκε ψήφισμα από τα προεδρεία στον κ. Νομάρχη, ο οποίος είδε με κατανόηση τα αιτήματα και υποσχέθηκε ότι από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατόν και θα ενημερώσει εγγράφως τους αρμόδιους υπουργούς.

12345

91112

16

171920

Στη συνέχεια η πορεία κατέληξε στο δημαρχείο Αργοστολίου όπου όλοι οι διαδηλωτές έγιναν δεκτοί στο γραφείο του δημάρχου ο οποίος έδειξε κατανόηση στα οικονομικά και θεσμικά αιτήματα των σωμάτων ασφαλείας και υποσχέθηκε και αυτός από την πλευρά του να κάνει ότι μπορεί για την προώθηση των αιτημάτων μας.

Τέλος αφουγκραζόμενοι την απόγνωση του απλού Αστυνομικού-Λιμενικού-Πυροσβέστη που μάχεται νυχθημερόν υπό αντίξοες συνθήκες για την εκπλήρωση του καθήκοντος και συμμορφούμενοι στις ομόφωνες αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων, οδηγούμαστε εξ ανάγκης σε μια σειρά κινήσεις-εκδηλώσεις με αποκορύφωνα την πραγματοποίηση ένστολης και πανελλαδικής διαμαρτυρίας την 24/07/2006 στην Αθήνα.


 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld