Επίσκεψη μελών Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ στον Λιμενικό σταθμό Φισκάρδου. PDF Εκτύπωση E-mail

fiscardo

   Την Παρασκευή 13/09/2013 ο Πρόεδρος Σταματελάτος Σπύρος, ο Γεν. Γραμματέας Αγγούριας Γεράσιμος και ο Ταμίας Κατσούρης Γεράσιμος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης επισκέφτηκαν τον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια σειράς επαφών που γίνονται με σκοπό την άμεση ενημέρωση του νέου Δ.Σ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στις κατά τόπους Υπηρεσίες καθώς και την ενημέρωση των μελών μας για τις τρέχουσες εξελίξεις στα θεσμικά μας αιτήματα.

Το Φισκάρδο αναλογικά αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους Τουριστικούς προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, με εκατοντάδες σκάφη να καταπλέουν καθημερινά κατά την θερινή περίοδο. Ο Προϊστάμενος και το υπόλοιπο προσωπικό που υπηρετεί εκεί κατάφεραν για άλλη μια σαιζόν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους με αποτελεσματικότητα παρά την μεγάλη δραστηριότητα και τα πολλά περιστατικά που υπήρξαν.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας και καλούμε την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, εφόσον υπάρξει αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. να επανεξετάσουν την οργανική σύνθεση του Λιμενικού Σταθμού Φισκάρδου, καθώς τα έξι άτομα που προβλέπονται δεν είναι αρκετά για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες κατά την θερινή περίοδο, ειδικά αν ληφθεί υπ΄ όψιν το γεγονός ότι στον σταθμό υπάρχει και φουσκωτό περιπολικό σκάφος με αξιόλογη δραστηριότητα.

φωτογραφί11s

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld