Συνάντηση μελών Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ με κα Βουλευτή Κεφ/νιας & Ιθάκης PDF Εκτύπωση E-mail

Την 19/09/2013 ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της ΕΠΛΣΚΙ, συναντήθηκαν με την βουλευτή Κεφ/νιας & Ιθάκης κα Θεοπεφτάτου Αφροδίτη,

στην οποία και παρέδωσαν το ψήφισμα του Δ.Σ. της ΕΠΛΣΚΙ και την ενημέρωσαν σχετικά με το θέμα της ανησυχίας που υπάρχει για πιθανή υποβάθμιση ή και κατάργηση Λιμενικών Σταθμών στην περιοχή μας.

Η κα βουλευτής εκδήλωσε το ενδιαφέρον της και άμεσα έδωσε οδηγίες στους συνεργάτες της να διερευνήσουν το θέμα και εφόσον χρειαστεί να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες για να αποτραπεί κάποια τέτοια αρνητική εξέλιξη για την περιοχή μας.

Επίσης, συζητήθηκαν το θέμα της επικινδυνότητας του κτιρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας καθώς και η εγκατάλειψη του κτιρίου της ΑΕΝ Ιονίων νήσων, θέματα που η κα βουλευτής είναι γνώστης και συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασία μας για την ανάδειξη και επίλυση τους.

Τέλος, τέθηκε το θέμα της μη αναπλήρωσης του προσωπικού που αποχωρεί, τόσο από την ΑΕΝ Ιονίων νήσων, όσο και από της Λιμενικές Αρχές της περιοχής μας, γεγονός που αναμφισβήτητα υπονομεύει την λειτουργία των Υπηρεσιών αυτών και δίνει άλλοθι για την πιθανή κατάργηση τους.

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld