Επίσκεψη στον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. PDF Εκτύπωση E-mail

Επίσκεψη στον Αρχηγο 2-4-15 web

 Σας γνωρίζουμε ότι χθες 02/04/2015 ο πρόεδρος της Ένωσης μας, ως Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., συμμετείχε σε σύσκεψη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, παρουσία των δύο Αντιναυάρχων – Υπαρχηγών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΥ Αθανάσιου και ΠΑΤΡΙΝΟΥ Νικόλαου.

 Κατά την σύσκεψη και πέραν του βασικού θέματος που ήταν τα αιτήματα της ΠΟΕΠΛΣ  που χρήζουν άμεσης νομοθετικής ρύθμισης, ο Αρχηγός μας δήλωσε ότι, κατά την άποψη του, οι Ενώσεις του Προσωπικού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. παίζουν ένα σημαντικό & θετικό ρόλο στην λειτουργία του σώματος. Το ίδιο ανέφερε και για την ομοσπονδία, προσθέτοντας ότι είναι προς όφελος όλων η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. να είναι ενωμένη και ισχυρή.

 Θεωρούμε ότι η θέση αυτή του Αρχηγού μας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και αφενός αναβαθμίζει ολόκληρο το συνδικαλιστικό μας κίνημα, αφετέρου φέρει όλους εμάς που συμμετέχουμε σε αυτό προ των ευθυνών μας για τις πράξεις μας και την συμπεριφορά μας.

 Επιπρόσθετα , σας γνωρίζουμε ότι μας έκανε γνωστό, ότι σταδιακά προτίθεται να επισκεφθεί όλες τις Λιμενικές Αρχές της χώρας, προκειμένου να βρεθεί κοντά σε όλους του συναδέλφους.

 Ευελπιστούμε σύντομα  να μπορέσει να  έρθει και στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη καθώς, εξ όσων γνωρίζουμε, ποτέ Αρχηγός του Λ.Σ. εν ενεργεία δεν έχει  έρθει σε Λιμενική Αρχή της περιοχής μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠ.                                      ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡ .

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld