Επίσκεψη προέδρου ΕΠΛΣΚΙ στο Α΄ Λ/Τ Πόρου Κεφαλονιάς PDF Εκτύπωση E-mail

LS POROY

Την Πέμπτη 17/09/2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο  Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρου Κεφαλονιάς, από τον πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά θέματα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε  η πλειοψηφία του προσωπικού και έγινε εκτενής εποικοδομητική συζήτηση για το θέμα των μεταθέσεων καθώς και για τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν σύντομα σχετικά με το ΤΑΛΣ.

Κατά την συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Λιμενικό Τμήμα Πόρου Κεφαλονιάς επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, ότι ο Λιμενικός Καλλικράτης και η αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών που έγινε με πρόσχημα την καλύτερη κατανομή δυνάμεων και την βελτίωση της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας έχει αποτύχει παταγωδώς.

Ο Λιμενικός Καλλικράτης τα μόνα που κατάφερε είναι να λειτουργήσει ως δούρειος ίππος για την περεταίρω αποδυνάμωση των υποστελεχομένων περιφερειακών Υπηρεσιών καθώς και να  μετακυλήσει την ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων και την στελέχωση των Λιμενικών Τμημάτων και Φυλακίων, στις πλάτες των Λιμεναρχών.  Δυστυχώς, τα Λιμεναρχεία καλούνται να σηκώσουν το επιπλέον αυτό βάρος χωρίς ωστόσο να έχουν ενισχυθεί με μέσα και προσωπικό όπως ήταν οι υποσχέσεις των αρμοδίων όταν καταργούσαν τους Λιμενικούς Σταθμούς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                     ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld