Επίσκεψη Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ στο Υ/Χ Ιθάκης. PDF Εκτύπωση E-mail

βαθυ

   Την Παρασκευή 13/09/2013 το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υ/Χ Ιθάκης. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των επαφών που γίνονται με σκοπό την άμεση ενημέρωση του νέου Δ.Σ. και την γνωριμία με το σύνολο των συναδέλφων μας.

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε προσήλθε σχεδόν το σύνολο των μελών μας που υπηρετούν στην Ιθάκη και έγινε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των θεσμικών μας αιτημάτων όσο και για τις δράσεις που έχει προγραμματιστεί να αναληφθούν σε τοπικό επίπεδο από το σωματείο με σκοπό την επίτευξη των στόχων του.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και αποτέλεσε ένα πρώτο βήμα καθώς σκοπός μας είναι η σύσφιξη των σχέσεων όλων των μελών μας ανεξάρτητα από τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω απόστασης και δυσκολίας στις μετακινήσεις από νησί σε νησί.

   Μετά την συγκέντρωση προσωπικού πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο όπου έγινε απολογισμός των μέχρι τώρα ενεργειών του Δ.Σ. και αποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες μας. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ψήφισμα σχετικά με την σχεδιαζόμενη από το Υπουργείο αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο και θα επιδοθεί στους τοπικούς άρχοντες και τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

φωτογραφί1ith

 

 

 

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld