Σάββατο, 23/07/2011. Συνεδρίαση Δ.Σ. στον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου. PDF Εκτύπωση E-mail

2

Στα  πλαίσια των  μηνιαίων συνεδριάσεων του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας  επισκέφθηκε την Παρασκευή 22/07/2011 τον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου.

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας έδωσε συγχαρητήρια στον Λιμενοσταθμάρχη Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ζαβιτσάνο Αλέξανδρο και στον Κελευστή Λ.Σ. Κατωπόδη Δημήτρη για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης που κινδύνευε από φωτιά. Στην ανοιχτή συνεδρίαση έγινε ενημέρωση των συνάδελφων για τις πρόσφατες δραστηριότητες της Ένωσης μας, τις εξελίξεις με το ενιαίο μισθολόγιο, τα συμβούλια μεταθέσεων και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Από συναδέλφους αναφέρθηκε ότι το  περιπολικό σκάφος κινδυνεύει να μείνει χωρίς καύσιμα  λόγω του ότι ο προμηθευτής καυσίμων είναι απλήρωτος μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι είναι απλήρωτοι από οδοιπορικά εδώ και τρία (3) χρόνια.

354

Το Διοικητικό Συμβούλιο σχολίασε πρόσφατη συνέντευξη που δόθηκε για την κατάσταση των Υπηρεσιών μας στην Κεφαλονιά, αναφέροντας ότι στην συνέντευξη δεν αναφέρθηκαν οι ελλείψεις του Λιμενικού Σταθμού Ληξουρίου, το γεγονός ότι ο Λ/Σ Ληξουρίου δεν έχει υπηρεσιακό αυτοκίνητο, ότι τα σκάφη έχουν μόνο ένα πλήρωμα, στην συνένετυξη αναφέρθηκε  στον Λιμενικό Σταθμό Σάμης λέγοντας ότι … έπρεπε να ήταν λίγοι περισσότεροι.

Είναι απορίας άξιο πώς κάποιος, (δίχως να υπάρχει μελέτη στατικής επάρκειας) σε μία σεισμογενή περιοχή όπως η Κεφαλονιά μπορεί να χαρακτηρίσει κτίρια που γειτνιάζουν με την θάλασσα και έχουν κατασκευαστεί εδώ και περίπου πενήντα χρόνια , ως κτίρια σε πολύ καλή κατάσταση.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΦΩΚΑΣ Διονύσιος                                      ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld