Επίσκεψη Δ.Σ. στο Λιμενικό Σταθμό Πόρου. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2012 09:15

1

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη  19 Απριλίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, στο πλαίσιο των μηνιαίων επισκέψεων του επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό Πόρου για την ενημέρωση των συναδέλφων  και την ανταλλαγή απόψεων όσο αφορά την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά, ότι τα δρομολόγια πλοίων των   δύο ναυτιλιακών  εταιρειών  που δραστηριοποιούνται  στην γραμμή  Πόρος – Κυλλήνη,  καθιστούν το λιμάνι του Πόρου ως ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Κεφαλονιάς που εξυπηρετεί έως  και το 50% της επιβατικής κίνησης. Προκειμένου οι συνάδελφοι να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση του κανονισμού κατανομής προσωπικού  και η αύξηση της οργανικής σύνθεσης του , σε κατηγορία Υ1( 23 άτομα).

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσθηκε από τους συνάδελφους η ιδιαίτερη ανησυχία για το ειδικό μισθολόγιο και το ύψος των νέων περικοπών των μισθών μας, η υγειονομική περίθαλψη που ενώ πληρώνουμε προκαταβολικά κρατήσεις, πληρώνουμε ξανά όταν επισκεπτόμαστε τους γιατρούς για να μας εξετάσουν, η ανάγκη προμήθειας αλεξίσφαιρων γιλέκων και η ανάγκη βασικής εκπαίδευσης και συνεχούς μετεκπαίδευσης του προσωπικού σε θέματα οπλισμού.

Τέλος κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. λήφθηκαν αποφάσεις για την  συνέχιση  της εθελοντικής περιβαλλοντικής μας δράσης σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση  για  τον καθαρισμό ακτών και λιμανιών καθώς και για τις προτάσεις που θα καταθέσουμε στο 13ο Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα δράσης.


Αργοστόλι 20 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φωκάς Διονύσης                                          Αγγούριας Γεράσιμος

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld