Το ειδικό μισθολόγιο φτώχειας δεν επιδέχεται άλλες περικοπές. PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 10:15

eplskiboat

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας  στο Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας  μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις διαφαινόμενες νέες περικοπές στο ειδικό φτωχολόγειο μας.

Δυστυχώς η κυβέρνηση προχωράει σε μεγαλύτερες  περικοπές που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη εξαθλίωση, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Πρωθυπουργού  ότι θα αποκαταστήσει τις περικοπές στο μισθολόγιό μας.

Η οικονομική  κατάσταση που βιώνουμε είναι δεινή,  βρισκόμαστε στα όρια της επιβίωσης, τους είναι όμως αδιάφορο, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εκτελεί κατά γράμμα τις διαταγές των στυγνών δανειστών, των κερδοσκόπων των αγορών και των διαχειριστών του μνημονίου.  Απώτερος σκοπός :  να αφαιμάξουν πάλι τις εναπομείναντες πενιχρές αποδοχές μας.

Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο με σταυρωμένα χέρια και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, οι κινητοποιήσεις  και η αντίδραση μας πρέπει να είναι δυναμική σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στην  πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία την Πέμπτη 06-09-2012 στην Αθήνα και  την Παρασκευή 07-09-2012 στη συμβολική διαμαρτυρία στη ΔΕΘ.

Με την συμμετοχή μας προστατεύουμε  την αξιοπρέπεια, την ζωή, την εργασία και το μέλλον των οικογενειών μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φωκάς Διονύσης                                          Αγγούριας Γεράσιμος

 

lnomothesia

limeniko soma

protectworld